Programmer

Vi benytter oss av ulike programmer for føring av regnskapet ditt, og rapportering.
Ta kontakt for et tilbud tilpasset dine behov.

Vi er partnere og har detaljkunnskap av følgende systemer

Duett

I Duett regnskapssystem kan vi tilby digital regnskapsføring. Her sender dine leverandører fakturaer rett inn i Duett som EHF (elektronisk handelsformat), du godkjenner fakturaen – og vi sørger for korrekt/ automatisk bokføring. Du kan også fakturere (EHF/e-post, e-faktura) direkte fra Duett, innbetalinger blir automatisk bokført ved bruk av OCR (KID). Hos oss får du ukentlig oppfølging av din regnskapsfører. Vi gjør også årsavslutningen for din virksomhet i programmet. Du kan selv logge deg på Duett Min Side til enhver tid for å ta ut ønskede rapporter. Vi kan gjøre alt for deg, eller du kan gjøre en del av regnskapsføringen din selv. Vi legger opp til et godt samarbeid med regnskapsfører, basert på dine ønsker.

Les mer her:
https://duett.no/produkter/minside/

PowerOffice Go

Regnskapsprogrammet for deg som ønsker et heldigitalt system. Her har du muligheten til å sette opp integrasjoner mot din kasse, nettbutikk, bransjeløsning o.l. Med Poweroffice GO-appen kan dine ansatte føre timer på farten, også mot ulike prosjekter eller avdelinger – samt skrive reiseregninger og utlegg. Leder kan godkjenne timer, utlegg og utbetalinger direkte i appen. Poweroffice GO passer for deg som ønsker en elektronisk bilagsflyt, og som ønsker å gjøre noe av regnskapsarbeidet selv.

Les mer her:
https://poweroffice.no/produktinformasjon/

Tripletex

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

Tripletex er skybasert, og dermed alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring og CRM er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex passer spesielt for deg som er elektriker eller rørlegger. Med grossistintegrasjon for tett korrekt varelager, og viderefakturering på dine prosjekter til kunder. Og direkte integrasjon med boligmappa.

Les mer her: https://www.tripletex.no/om-systemet/

Onestop reporting

Basert på informasjon fra ditt regnskapsprogram, kan vi skreddersy rapporter etter dine ønsker og behov. Driver du med prosjekter og ønsker tettere oppfølging og kontroll av disse, kan vi hjelpe deg til å løse dette. Onestop Reporting kan utsende rapporter etter gitt intervall. Systemet er Excel-basert, og kan redigeres etter de fleste ønsker og behov.

Les mer her:
https://onestopreporting.com/

Tripletex

Directa har en kundeportefølje som spenner over et bredt område av forretningsvirksomheter. Om du driver innen bygg og anlegg, landbruk, detaljhandel, transport, IT – eller en helt annen virksomhet – er du velkommen til å ta kontakt for et møte og et tilbud tilpasset dine behov.

Illustrasjon av regnskapsprogrammer